Academische Engelse vaardigheden

Op de Summer Schools in Bath, Swanage, Cambridge en Londen kun je een speciaal programma volgen voor Academisch Engels. Naast de standaard Engelse lessen die je volgt, krijg je bovendien extra lessen in academische vaardigheden. In Swanage varieert dit van lezingen en onderzoek doen tot het bezoeken van musea en historische monumenten. Op de scholen in Cambridge en Londen omvat het het voorbereiden en uitvoeren van presentaties, analyseren van gesprekken en documentaires, maar ook essay schrijven en debatteren. In Bath volg je de vakken wiskunde, geschiedenis, geografie en wetenschap. Je kunt alleen aan het Academisch Engels programma deelnemen als je al een gemiddeld niveau van het Engels hebt.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Heb je geen programma gevonden dat bij je past? Kijk dan eens bij de Summer Schools die Engels en Fun of een Sport programma aanbieden.

Wil je meer informatie of beschikbaarheid checken? Neem graag contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@summerschoolsabroad.nl Wij helpen je graag verder op weg!