Academische vakken Bristol

15 – 17 jaar

Academische vakken Bristol

15 – 17 jaar

Waarom academische vakken Bristol?

Op deze Summer School in Bristol volg je academische vakken in het Engels. Denk hierbij aan kunst en muziek of misschien heb je meer interesse in geschiedenis, biologie of economie? Je kiest vakken die jou interesseren en tegelijkertijd verbeter je je Engels. Dit wordt ook wel de CLIL methode genoemd en staat voor Content and Language Integrated Learning. Als je deel wilt nemen, dien je minimaal een B2 niveau van het Engels te hebben.

De Summer School wordt gehouden op de prachtige campus van de Sidcot School in Bristol. Er is een binnenzwembad, sporthal, tennisbanen, sportvelden, paardenstallen, centrum voor kunst/ theater en eetzaal. Ook is er een cafetaria waar je koffie, thee en snacks kunt kopen. De school in de prachtige heuvels op 45 minuten van Bristol. Je verblijft op de campus in een tweepersoonskamer met een andere internationale student. Als je 16 jaar of ouder bent, kun je een eenpersoonskamer aanvragen.

Hoe ziet het programma eruit?

Voordat je naar Engeland reist, kies je al je vakken. Vervolgens stelt de school op basis daarvan een timetable voor je samen met daarin 30 studie-uren. Naast de theoretische klassikale les, verbeter je je vaardigheden door het letterlijk in de praktijk te brengen. Hierbij worden verschillende media, materialen en technologieën gebruikt. Dit doe je samen met je internationale leeftijdsgenoten. In de middag werk je binnen het programma ‘Be a leader’ op een leuke manier aan je leiderschapsvaardigheden. Je gaat bijvoorbeeld in teamverband met een project aan de slag gelinkt aan een excursie of activiteit.

Er worden buiten de lessen leuke activiteiten en excursies georganiseerd. Doordeweeks zijn dit bijvoorbeeld een ‘pool party’, schermen, boogschieten of een bezoek aan een museum, universiteit of kasteel in Bristol, Bath of Cardiff. In het weekend zijn er excursies naar Londen, Oxford, Warwick of naar het pretpark ‘Thorpe Park’. Het is ook mogelijk om drie keer per week te paardrijden in het nabijgelegen Urchinwood Manor. Ook kun je drie keer per week golflessen nemen op Burnham & Berrow. Of je nu een beginnende of gevorderde speler bent, de lessen worden aangepast aan jouw niveau.

Wat is inbegrepen naast de academische vakken?

– 4 academische vakken per week
– Be a leader programma
– Test, lesmateriaal en certificaat
– Verblijf op de campus in een één- of tweepersoonskamer met badkamer
– Volpension, geserveerd in de eetzaal op de campus (lunchpakket op excursie)
– Begeleiding
– Een vol programma van middag- en avondactiviteiten
– Dagexcursies op zaterdag en zondag

Voorbeeldprogramma

Startdata 2022:
9 en 23 juli
6 augustus

Aankomst/vertrek:
Zaterdag/ zaterdag
Transfers inbegrepen op bovenstaande data vanaf Bristol

Prijs:
2 weken: € 3150
4 weken: € 5730
Het is ook mogelijk om 1/ 3 weken te gaan, met aanvullende transferkosten.
Prijs 1 week vanaf € 1580 + transfer
Prijs 3 weken vanaf € 4740 + transfer

Sidcot School