Academische vakken Cambridge

15 – 17 jaar

Academische vakken Cambridge

15 – 17 jaar

Waarom academische vakken Cambridge?

Volg academische vakken in Cambridge als kunst en muziek of misschien hou je meer van natuurkunde en scheikunde? Op deze Summer School heb je geen Engelse lessen, maar volg je vier vakken per week. Je kiest vakken die jou interesseren en tegelijkertijd verbeter je je Engels. Dit is gebaseerd op de CLIL methode: Content and Language Integrated Learning. Je dient minimaal B2 niveau Engels te hebben om hieraan te kunnen deelnemen.

De Summer School vindt plaats in Cambridge op het Abbey College. Deze moderne campus is centraal gelegen in Cambridge. Er zijn moderne klaslokalen, meerdere laboratoria, een kunststudio, muziekstudio, sporthal, basketbalveld, eetzaal en koffiebar. Je verblijft op de campus in een eenpersoonskamer met eigen badkamer.

Hoe ziet het programma eruit?

Voordat je naar Engeland komt, kies je je vakken. Op basis hiervan stelt de school een timetable voor je samen. Naast de theoretische klassikale les, verbeter je je vaardigheden door het letterlijk in de praktijk te brengen. Er hierbij worden verschillende media, materialen en technologieën gebruikt. Dit doe je samen met je internationale leeftijdsgenoten. In de middag werk je binnen het programma ‘Be a leader’ aan je leiderschapsvaardigheden. Op een leuke manier in een academische omgeving! Je gaat bijvoorbeeld in teamverband met een project aan de slag gelinkt aan een excursie of activiteit.

Naast de lessen doe je mee aan leuke activiteiten en excursies. Doordeweeks zijn dit paintballen, punten op de rivier, bezoek aan een museum, de universiteit of kasteel. Als je twee weken naar Cambridge gaat, ga je in het weekend op zaterdag en zondag op excursie. Veelal zijn dit interessante steden als Londen, Oxford, Canterbury of juist naar een pretpark of bezienswaardigheid in de omgeving. In de link aan de rechterkant zie je het programma per dag.

Wat is inbegrepen naast de academische vakken?

– 4 academische vakken per week
– Be a leader programma
– Test, lesmateriaal en certificaat
– Verblijf op de campus in een 1-persoonskamer met eigen badkamer
– Volpension, geserveerd in de eetzaal op de campus (lunchpakket op excursie)
– Begeleiding
– Een vol programma van middag- en avondactiviteiten
– Dagexcursies op zaterdag en zondag

Voorbeeldprogramma

Academische vakken

Startdata 2021:
3, 17, 31 juli
14 augustus

Aankomst/vertrek:
Zaterdag/ zaterdag
Transfers inbegrepen op bovenstaande data vanaf Londen Heathrow.

Prijs:
2 weken: € 3275
4 weken: € 6545
Het is ook mogelijk om 1/ 3 weken te gaan, met aanvullende transferkosten.
Prijs 1 week vanaf € 1640 + transfer
Prijs 3 weken vanaf € 4900 + transfer

Abbey College