Academische vakken Engeland

15 – 17 jaar

Academische vakken Engeland

15 – 17 jaar

Waarom deze Summer School?

Op deze Summer School volg je geen Engelse lessen, maar vakken in het Engels. Je dient al wel B2 niveau Engels te hebben. Je studeert academische vakken die jou interesseren en tegelijkertijd verbeter je je Engels. Het is gebaseerd op de CLIL methode: Content and Language Integrated Learning.

De Summer School voor 15-17 jaar vindt plaats in Bristol, Cambridge en Londen. In Bristol verblijf je op de prachtige campus van de Sidcot School, met zwembad, centrum voor kunst en sportfaciliteiten. Het ligt in de prachtige heuvels op 45 minuten van Bristol. De Summer School in Cambridge vindt plaats op het Abbey College. Deze moderne campus ligt midden in het centrum. De Summer School in Londen is op het DLD College. Deze moderne school ligt op een toplocatie, in het centrum, aan de River Thames. Er zijn moderne klaslokalen, theater, restaurant en Starbucks.

Hoe ziet het programma eruit?

Academic Summer 15 – 17 jaar
Heb je interesse in kunst en muziek? Of hou je van natuurkunde en scheikunde? Voor dit programma kun je vier vakken per week kiezen. Voordat je naar Engeland komt, kies je je vakken en op basis hiervan stelt de school een timetable voor je samen. In het document hiernaast zie je de vakken en een voorbeeld timetable. Naast de theoretische klassikale les, verbeter je je vaardigheden door het letterlijk in de praktijk te brengen. Dit doe je samen met je internationale leeftijdsgenoten. Er worden verschillende media, materialen en technologieën gebruikt. Er wordt op vrijdag ook nog een lecture of workshop gegeven door een expert uit het werkveld. Naast de lessen doe je mee aan leuke activiteiten en excursies. Hiernaast zie je de activiteitenprogramma’s voor 2019.

Wat is inbegrepen bij deze Summer School?

– 4 vakken per week
– Test, lesmateriaal en certificaat
– Verblijf op de campus in een 1- (of 2-persoonskamer met een student van hetzelfde geslacht).
– Gedeelde badkamer en toilet
– Volpension, geserveerd in de eetzaal op de campus (lunchpakket op excursie)
– Begeleiding
– Een vol programma van middag- en avondactiviteiten
– Een hele dagexcursies op zaterdag/ zondag

Startdata 2020:
Helaas is deze Summer School in 2020 afgelast. Wel zijn online lessen mogelijk.

Aankomst/vertrek:
Zaterdag/ zaterdag

Prijs:
Bristol
1 week: € 1385
2 weken: € 2765

Cambridge
1 week: € 1640
2 weken: € 3275

Ridley Hall College