Academische vakken Londen

15 – 17 jaar

Academische vakken Bristol

15 – 17 jaar

Waarom academische vakken Londen?

Wat heeft deze Summer School een geweldige locatie! Het ligt in hartje centrum van Londen, bij de London Eye en tegenover de Big Ben, met uitzicht op de rivier de Thames. Je volgt academische vakken in het Engels. Een ideale manier om vakkennis te krijgen en ook je Engels te verbeteren. Dit wordt ook wel de CLIL methode genoemd en staat voor Content and Language Integrated Learning. De vakken zijn bijvoorbeeld kunst, biologie, geschiedenis, Engels, drama & muziek, wiskunde, scheikunde, economie en ondernemerschap en nog veel meer. Als je deel wilt nemen, dien je minimaal een B2 niveau van het Engels te hebben.

De Summer School vindt plaats op het DLD College. Hier zijn moderne klaslokalen, art studios, muzieklokaal, laboratoria, een theater, een eetzaal. Ook is er een cafetaria waar je koffie, thee en snacks kunt kopen. Je verblijft op de campus in je eigen kamer met badkamer.

Hoe ziet het programma eruit?

Je kiest 4 vakken per week die je graag wilt volgen. Daarna stelt de school op basis daarvan een timetable op dat bestaat uit 30 studie-uren. Naast de theoretische klassikale les, verbeter je je vaardigheden door het letterlijk in de praktijk te brengen. Hierbij worden verschillende media, materialen en technologieën gebruikt. In de middag werk je binnen het programma ‘Be a leader’ op een leuke manier aan je leiderschapsvaardigheden. Je gaat bijvoorbeeld in teamverband met een project aan de slag gelinkt aan een excursie of activiteit.

Na de lessen neem je samen met de andere internationale deelnemers deel aan leuke activiteiten en excursies in en om Londen. Hierbij kun je denken aan een bezoek aan Camden Market, Buckingham Palace, London Eye, National Gallery of shoppen op Oxford Street. ‘s Avonds is er karaoke, een kunstworkshop of bowlingwedstrijd. In het weekend zijn er excursies naar Cambridge, Brighton of naar Canterbury.

Wat is inbegrepen naast de academische vakken?

– 4 academische vakken per week
– Be a leader programma
– Test, lesmateriaal en certificaat
– Verblijf op de campus in een één- of tweepersoonskamer met badkamer
– Volpension, geserveerd in de eetzaal op de campus (lunchpakket op excursie)
– Begeleiding
– Een vol programma van middag- en avondactiviteiten
– Dagexcursies op zaterdag en zondag

Voorbeeldprogramma
Academische vakken

Startdata 2021:
3, 17 juli

Aankomst/vertrek:
Zaterdag/ zaterdag
Transfers inbegrepen op bovenstaande data (+ 31 juli) vanaf Londen Heathrow

Prijs:
2 weken: € 3445
Het is ook mogelijk om 1/ 3 weken te gaan, met aanvullende transferkosten.
Prijs 1 week vanaf € 1725 + transfer
Prijs 3 weken vanaf € 5165 + transfer

DLD College