Contact

Momenteel neem ik door omstandigheden geen boekingen aan. Wel kan ik je vragen beantwoorden en je rechtstreeks in contact brengen met de school. Neem dan contact op via het onderstaande formulier. Je kunt ook eerst nog kijken op veelgestelde vragen of werkwijze.

Stel je vraag over een Summer School

5 + 2 =

Kamer van Koophandel nummer: 69029075
Algemene voorwaarden

Over

Summer Schools Abroad geeft jongeren en hun ouders advies in het kiezen van de juiste Summer School in het buitenland. De taal verbeteren, internationale vrienden maken, eigen vaardigheden ontwikkelen, een nieuw land en haar cultuur leren kennen. Dat is een geslaagde educatieve buitenlandervaring en dat wens ik jou ook toe.

Tijdens mijn studie aan de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer in Breda ben ik zelf op Summer School geweest in Amerika. Dit was zo’n geweldige ervaring, dat ik er met veel plezier op terugkijk. In de 10 jaar die ik bij een taalreisorganisatie werkte, heb ik vele scholen in het buitenland bezocht, internationale contacten gelegd en jongeren en studenten geadviseerd in hun keuze. Dit wilde ik graag zelfstandig voortzetten. Ik heb de scholen met de leukste en beste programma’s uitgezocht en op mijn website geplaatst. Hopelijk zit er voor jou ook iets bij dat je aanspreekt! Komen jij en je ouders er niet uit? Of wil je meer weten? Neem dan contact met mij op. Ik geef jullie graag advies!

Vriendelijke groet,
Tamara Knegtel