Academisch Engels in Swanage

Engels met academische uitdagingen

Aan de zuidkust van Engeland ligt Swanage. Het is een gezellig stadje met een heerlijk zandstrand, omgeven door prachtige natuurparken. De huizen zijn typisch Engels en de mensen super vriendelijk. De Summer School Harrow House bestaat al bijna 50 jaar en ligt op 5 minuten lopen van het centrum en van het strand.

Harrow House Summer School met zwembad

De Summer School vindt plaats op een campus met veel faciliteiten. Er zijn 26 klaslokalen, een restaurant, games room, tv lounge, receptie, bioscoop, disco en dansstudio. Buiten zijn er een basketbalveld, tennisbanen, volleybalveld, aeroball, mini-golfbaan, voetbalveld, overdekt zwembad en een blaashal.

Op de zondag na aankomst, maak je de test en is er een excursie naar Bournemouth. Op maandag start het programma. Het programma Academisch Engels bestaat uit 15 uren Engels en 15 uren Academische uitdagingen. Dit bestaat uit lectures, onderzoek en drama workshops, maar je gaat ook op pad naar historische plekken, een museum bezoeken en de Jurassic Coast ontdekken. Verder kun je elke avond een activiteit kiezen als disco, talentenjacht, Wii games, Engelse film. Als je twee weken blijft, ga je in het weekend erna, zowel op zaterdag als op zondag op excursie. Je gaat dan naar bijvoorbeeld Londen, Oxford, Bath of Stonehenge.

Je overnacht met andere internationale jongeren in een 3 tot 6 persoonskamer op de campus. Je hebt altijd een eigen bed, kast en kluisje en een code voor de deur. Er zijn gezamenlijke badkamers op de gang. Tegen een toeslag en indien beschikbaar, kun je een 2-persoonskamer boeken of een 2-4 persoonskamer met eigen badkamer. Er zijn verschillende gebouwen met slaapgelegenheden en jongens en meisjes worden gescheiden. Je kunt ook in een gastgezin verblijven op loopafstand van de school.

Harrow House

Kenmerken
Leeftijd:
14 t/m 16 jaar

Cursus:
15 uur Engels + 15 uur Academisch

Startdata 2019:
Laagseizoen:
1/6, 8/6, 15/6, 22/6, 27/7, 3/8, 10/8, 24/8, 31/8
Hoogseizoen:
29/6, 6/7, 13/7, 20/7

Aankomst/ vertrek:
Zaterdag/ zaterdag
Londen Heathrow/ Gatwick/ Southampton
Transfer op aanvraag

Prijs:
Laagseizoen:
1 week: € 869,-
2 weken: € 1648,-
Hoogseizoen:
1 week: € 886,-
2 weken: € 1682,-

Voorbeeldprogramma

Inbegrepen:
– 15 uren Engels en 15 uren Academisch
– Test, lesmateriaal en certificaat
– Verblijf op de campus in een 3 tot 6-persoonskamer met een student van hetzelfde geslacht.
– Gedeelde badkamer en toilet
– Volpension, geserveerd in de eetzaal op de campus (lunchpakket op excursie)
– Begeleiding
– Oriëntatie tour en elke avond activiteiten
– 1 halve dagexcursie op zondag
– 2 hele dagexcursies per 2 weken, 3 hele dagexcursies per 3 weken etc.