Engels en Fun in Swanage

Inclusief vele activiteiten en excursies 

Swanage was vroeger een vissersdorp en is uitgegroeid tot een heerlijke kustplaats. Het is veilig, typisch Engels, heeft een wit zandstrand en ligt op een prachtige plek midden in de natuur. Het is namelijk het begin van de Jurassic Coast. Deze rotskust is het enige natuurlijke UNESCO erfgoed van Engeland. In de omgeving is veel te ontdekken, als kastelen, prachtige baaien, historische monumenten en leuke steden.

Harrow House Summer School met zwembad

De Summer School heeft een campus met veel faciliteiten. Er zijn 26 klaslokalen, een restaurant, games room, tv lounge, receptie, bioscoop, disco en dansstudio. Buiten zijn er een basketbalveld, tennisbanen, volleybalveld, aeroball, mini-golfbaan, voetbalveld, overdekt zwembad en blaashal.

Het programma Engels & Fun bestaat uit 15 uren Engels en 15 uren activiteiten en excursies per week. Op de eerste zondag maak je de test en is er een excursie naar Bournemouth. Op maandag starten de Engelse lessen. Tijdens de lessen worden populaire onderwerpen uit de Britse Cultuur behandeld. Denk aan Harry Potter, Britse popmuziek, Engels voetbal en moderne literatuur van Roald Dahl. ‘s Middags ga je een activiteit of excursie doen, naar bijvoorbeeld Salisbury, Stonehenge of Corfe Castle. ‘s Avonds kun je een activiteit kiezen als disco, Wii games, Engelse film. Als je twee weken blijft, ga je in het weekend erna, zowel op zaterdag als op zondag op excursie. Je gaat dan naar bijvoorbeeld Londen, Oxford of Bath.

Je overnacht met andere internationale jongeren in een 3 tot 6 persoonskamer op de campus. Je hebt altijd een eigen bed, kast en kluisje en een code voor de deur. Er zijn gezamenlijke badkamers op de gang. Tegen een toeslag en indien beschikbaar, kun je een 2-persoonskamer boeken of een 2-4 persoonskamer met eigen badkamer. Er zijn verschillende gebouwen met slaapgelegenheden en jongens en meisjes worden gescheiden. De jongeren van 14-17 jaar kunnen ook kiezen voor een gastgezin op loopafstand van school. Ouders kunnen ook Engelse lessen volgen en in een gastgezin verblijven.

Harrow House

Kenmerken
Leeftijd:
12 t/m 17 jaar

Cursus:
15 uur Engels + 15 uur activiteiten & excursies p/week

Startdata 2019:
Laagseizoen:
1/6, 8/6, 15/6, 22/6, 27/7, 3/8, 10/8, 24/8, 31/8
Hoogseizoen:
29/6, 6/7, 13/7, 20/7

Aankomst/ vertrek:
Zaterdag/ zaterdag
Londen Heathrow/ Gatwick/ Southampton
Transfer op aanvraag

Prijs:
Laagseizoen:
1 week: € 931,-
2 weken: € 1773,-
Hoogseizoen:
1 week: € 948,-
2 weken: € 1806,-

Inbegrepen:
– 15 uren Engels en 15 uren activiteiten/ excursies per week
– Test, lesmateriaal en certificaat
– Verblijf op de campus in een 3 tot 6-persoonskamer met een student van hetzelfde geslacht.
– Gedeelde badkamer en toilet
– Volpension, geserveerd in de eetzaal op de campus (lunchpakket op excursie)
– Begeleiding
– Oriëntatie tour en elke avond activiteiten
– 1 halve dagexcursie op zondag
– 2 hele dagexcursies per 2 weken, 3 hele dagexcursies per 3 weken etc.