Hockeykamp Engeland

10 – 13 en 14 – 16 jaar

Hockeykamp Engeland

10 – 13 en 14 – 16 jaar

Waarom dit hockeykamp?

Het hockeykamp wordt al 20 jaar georganiseerd en is opgericht door een Nederlandse oud-international. Het vindt plaats op een prachtige boarding school in Engeland: Seaford College. Dit ligt ten zuidwesten van Londen. Tijdens het hockeykamp krijg je Engelse lessen en hockeytraining van een coach met ervaring op internationaal en olympisch niveau. Je speelt samen met internationale jongeren in een kleine groep.

Op de historische schoolcampus zijn de gebouwen omringd door de vele sportvelden. Zo zijn er hockeyvelden, voetbalvelden, tennisbanen en een 9-hole golfbaan. Ook is er een buitenzwembad, een sporthal en muziekstudio. Daarnaast zijn er in het gebouw gezamenlijke ruimtes met tafelvoetbal- en tafeltennistafels. Er is tevens gratis Wifi en wasmogelijkheid. Je verblijft in een van de vier huizen in een meerpersoonskamer met een andere deelnemer van hetzelfde geslacht. Er kunnen 170 jongeren per week terecht.

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma Engels & Hockey bestaat uit 3 uur Engelse lessen en 3 uur hockey per weekdag. De Engelse lessen zijn actief en geven jongeren zelfvertrouwen om de taal te spreken. Het hockeyprogramma is uitdagend en is voor alle niveaus en wordt uitgevoerd door een team van professionele coaches met ervaring op hoog niveau. Je krijgt training in een groep van ongeveer 10 internationale jongeren. Op de eerste dag krijg je een ‘skills test’ om je in de juiste groep te plaatsen. Tijdens de training verbeter je je tactiek, techniek, conditie, vaardigheden en inzicht in spelsituaties. Spelers die al meer ervaring hebben en op een hoger niveau spelen, krijgen intensievere coaching. Ze stellen doelen, leren beslissingen te maken op het veld en analyseren zichzelf met gebruik van video analyses. Dit hockeykamp geeft je de kans hockey te spelen en ervaring op te doen op internationaal niveau.

Elke avond is er een activiteit op de campus als een quiz, disco, talentenjacht, casino- of race night. Als je twee weken blijft, ga je op zaterdag en zondag op excursie. Op zaterdag is dit vaak een pretpark of avonturenpark. Op zondag ga je op een culturele excursie naar bijvoorbeeld Bath, Brighton of Cambridge.

Wat is inbegrepen bij het hockeykamp?

– Engels & Hockey: 15 uur Engels + 15 uur Hockey per week
– Verblijf op de campus in een meerpersoonskamer met internationale jongeren van hetzelfde geslacht.
– Gedeelde badkamer en toilet
– Volpension bestaande uit 3 maaltijden per dag in buffetvorm
– Begeleiding en sportcoaching van een professioneel team
– Engels lesmateriaal en certificaat
– Avondactiviteiten (en excursies bij twee weken of langer)
– Exsportise bidon en t-shirt

Startdata 2022:
26 juni*, 3, 10, 17, 24, 31 juli en 7** augustus
* = alleen in Worth
**= alleen 1 week mogelijk

Aankomst/vertrek:
Zondag/ zaterdag
Londen Heathrow/ Gatwick/ Eurostar St Pancras
Transfer € 90 enkele reis

Prijs:
1 week: € 1595
2 weken: € 3195
3 weken: € 4785

Prijzen zijn exclusief vluchten.

Foto’s Hockeykamp Engeland

Seaford