Nike Hockeykamp Engeland

11 – 17 jaar

Nike Hockeykamp Engeland

13 – 17 jaar

Waarom dit hockeykamp?

Het Nike hockeykamp vindt plaats op de een van de prachtigste scholen van Engeland: Charterhouse. Het ligt ten zuidwesten van Londen. Het programma bestaat uit Engelse lessen en hockey. Je krijgt hockeytraining van een coach met ervaring op internationaal en olympisch niveau. Je speelt samen met internationale jongeren in een kleine groep.

Het historische gebouw van Charterhouse is omringd door sportvelden. Er zijn drie astro hockeyvelden. Ook is er een 25 meter zwembad en een ‘players lounge’. Dit is een gezamenlijke ruimte met tv, tafelvoetbal, een tafeltennistafel en spelcomputer. Er is gratis Wifi en wasmogelijkheid. Je verblijft in een 1 of 2-persoonskamer met een andere deelnemer van hetzelfde geslacht.

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma Engels & Hockey bestaat uit een dagdeel Engelse lessen en een dagdeel hockey. De Engelse lessen zijn een leuke afwisseling van het standaard Engels en Engels gericht op het hockey. Je werkt ook samen met andere jongeren aan een project. Het hockeycoaching programma wordt ontworpen en uitgevoerd door Matt Daly en zijn team van coaches. Matt was een olympische hockeyspeler van het Engelse team. Je krijgt training in een groep van ongeveer 14 internationale jongeren. Tijdens de training verbeter je je tactiek, techniek, conditie, vaardigheden en inzicht in spelsituaties. Je wordt ook individueel beoordeeld en krijgt een persoonlijk ontwikkelplan.

‘s Avonds is er een activiteit op de campus als een quiz of kun je lekker relaxen in de Players Lounge. Op zaterdag is er een excursie. Dan ga je of naar Portsmouth of naar het Olympische sportpark in Londen, waar je zelf mag hockeyen! In de programma’s hiernaast zie je op welke data welke excursie plaatsvindt. Als je twee weken blijft, heb je beide excursies op zaterdag en ga je op zondag ook naar Londen. Je bezoekt Niketown en krijgt een wandeltour langs Buckingham Palace en Trafalgar Square.

Wat is inbegrepen bij het hockeykamp?

– Engels & Hockey: 12,5 uur Engels + 16,5 uur Hockey per week
– Verblijf op de campus in een 1 of 2-persoonskamer met jongeren van hetzelfde geslacht.
– Gedeelde badkamer en toilet
– Volpension bestaande uit 3 maaltijden per dag en avondsnack
– Begeleiding en sportcoaching van een professioneel team
– Nike pakket met een Nike hockey outfit
– Engels lesmateriaal en certificaat
– Een excursie bij 1 week of 3 excursies bij 2 weken

Startdata 2019:
8, 15, 22 en 29 juli
5 en 12* augustus
*= alleen 1 week

Aankomst/vertrek:
Maandag/ zondag
Londen Heathrow/ Gatwick
Transfer op aanvraag

Prijs:
1 week: € 1495
2 weken: € 2995

Foto’s Nike Hockeykamp Engeland

Charterhouse