Summer School Brighton

12 – 17 jaar

Summer School Brighton

8 – 12 & 13 – 17 jaar

Waarom deze Summer School?

Deze Summer School in Brighton vindt plaats op de universiteitscampus Varley Park, welke behoort tot de Brighton University. Het ligt op 15 minuten rijden van het centrum. Alles is op één plek: de klaslokalen, de accommodatie, het restaurant. Het is ideaal, want je hebt geen reistijd en verblijft in een veilige omgeving. Bovendien is het een perfecte basis om Brighton te ontdekken.

De school heeft goede faciliteiten. Er is een grote en moderne eetzaal, waar je ontbijt, lunch en diner krijgt. Dieetwensen zijn op aanvraag. Ook is er een groot auditorium, waar presentaties gehouden kunnen worden. Er zijn studentenlounges en een mooie ruimte voor avondactiviteiten. Uiteraard is er Wifi. Op de campus zijn meerdere residenties. Je verblijft in een moderne eenpersoonskamer met gezamenlijke badkamer en keuken. Deze laatste kan niet gebruikt worden voor koken.

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma is van woensdag tot woensdag. Op woensdag kom je aan en start het programma om 18.00 met het diner. Daarna is er een welkomstfeest. De 20 Engelse lessen (1 les = 45 minuten) vinden ’s morgens plaats en zijn echt gericht op het communiceren. De klassen bestaan uit maximaal 16 internationale deelnemers. Het is ook mogelijk om tegen een toeslag academische Engelse vakken te volgen of intensief Engels. De academische Engelse vakken zijn 17 extra lessen per week wiskunde, wetenschap, geografie of geschiedenis.  Intensief Engels bestaat uit 8 extra Engelse lessen.

Op vier middagen wordt er een uitstapje georganiseerd. Dit is met name in Brighton zelf, bijvoorbeeld een wandeltour door Brighton, bezoek aan het Royal Pavillion, scavenger hunt, shoppen in de stad, bezoek aan een kasteel. Een middag per week kun je een sportieve activiteit kiezen. Op maandag ga je de hele dag op excursie, naar bijvoorbeeld Londen, Oxford of Hastings. Elke avond is er een gezellige activiteit als een quiz, disco, karaoke of filmavond. Het voorlopige programma voor 2021 vindt je in de link rechtsboven.

 

Startdata 2022:
29 juni
6, 13, 20, 27* juli
3 augustus*
*= ook 1 week mogelijk

Academisch en intensief Engels:
13, 20, 27 juli en 3 augustus
Doorgang bij min. 6 deelnemers.

Aankomst/vertrek:
Woensdag/ woensdag
Londen Gatwick
Transfer € 105 single/ € 210 retour

Prijs:
1 week: € 1125
2 weken: € 2250
3 weken: € 3365
Toeslag eigen badkamer: € 45 p/wk
Toeslag academisch Engels: € 220 p/wk
Toeslag intensief Engels: € 80 p/wk

Wat is inbegrepen bij deze Summer School?

– 20 lessen (15 uur) Engelse les per week + eventueel 12 uren voetballen
– Test, lesmateriaal en certificaat
– Verblijf op de campus in een 1-persoonskamer
– Gedeelde badkamer en toilet
– Volpension, geserveerd in de eetzaal op de campus (lunchpakket op excursie)
– Begeleiding
– Een vol programma van middag- en avondactiviteiten
– Hele dagexcursie

Foto’s Summer School Brighton

Kings Education