Summer School Folkestone

13 – 17 jaar

Summer School Folkestone

13 – 17 jaar

Waarom deze Summer School?

Deze Summer School bevindt zich in Folkestone. Dit is een bekende badplaats aan de zuidkust van Engeland en in enkele minuten ben je dan ook op het strand. Folkestone ligt op 15 minuten van Dover en is makkelijk bereikbaar met de trein vanuit Nederland. De school wordt al jaren gerund door een uitermate vriendelijk echtpaar.

De Summer School Earlscliffe is een familiare school met slechts een maximum van 90 jongeren. De schoolcampus bestaat uit verschillende gebouwen op enkele minuten lopen van elkaar. Deze historische gebouwen zijn onlangs aan de binnenkant geheel gerenoveerd. De klaslokalen en kamers hebben de kwaliteit van een hotel. 

Hoe ziet het programma eruit?

Er worden drie verschillende programma’s aangeboden, met altijd 22 uren Engels per week. ‘s Middags worden de programma’s gecombineerd in projectmatige lessen.

Global English
Door deze Engelse lessen verbeteren jongeren alle vier de taalvaardigheden: luisteren, spreken, lezen en schrijven. Tijdens de lessen worden allerlei ‘global topics’ onderzocht en besproken. Denk aan pop & cultuur, fashion, muziek & festivals en milieu. Minimaal benodigd niveau A2.

Mini-MBA 15 – 17 jaar
De 2-weekse Mini-MBA is de ideale cursus voor ambitieuze jongeren met een interesse in het internationale bedrijfsleven. Onderwerpen zijn management, entrepeneurship, accounting, organisations en marketing. Minimaal benodigd niveau is B2 met test vooraf.

Uni-Prep 16-17 jaar
Het 2- weekse University Preparation programma bereid jongeren voor op de universiteit. Je leert essays schrijven, presenteren en debatteren. Ook bezoek je een universiteit in Londen en/ of Oxford. Minimaal benodigd niveau is B2 met test vooraf.

In de middag en avond worden er onder begeleiding activiteiten georganiseerd. Dit zijn o.a. sportieve activiteiten als badminton en tafeltennis op de campus, maar ook een strandbezoek met zwemmen en wedstrijden in het park. ‘s Avonds wordt er karaoke gezongen, een disco gehouden of een quiz avond georganiseerd. Elke woensdag is er een excursie met de trein naar Londen. En op zondag zijn er ook excursies naar Caterbury, Bluewater shopping centre of Thorpe pretpark.

Een extra optie die bij te boeken is, is de populaire tour door de echte Harry Potter studio. Je ziet o.a. de Dumbledore’s office, Harry’s Nimbus 2000 en the Great Hall. Ook is het mogelijk naar een Engelse musical in Londen West End te gaan. Beiden inclusief transport en entreeticket.

Wat is inbegrepen bij deze Summer School?

– 22 uren Engels per week
– Test, lesmateriaal en certificaat
– Verblijf in een 2 tot 3-persoonskamer met Wifi met jongeren van hetzelfde geslacht
– Aansluitende douche en toilet gedeeld met kamergenoten
– Volpension, geserveerd op de campus (lunchpakket tijdens excursies)
– Begeleiding
– Een vol programma van middag- en avondactiviteiten
– Een dagexcursie op woensdag

Startdata 2021:
Global English:
27 juni
10, 17, 24 en 31 juli

Mini-MBA:
27 juni, 10 en 24 juli

Uni-Prep: 27 juni

Aankomst/vertrek:
Zaterdag/ zaterdag (m.u.v. 27 juni)
Inclusief transfer vanaf Dover/
Ashford station Eurostar/ Londen Gatwick of Heathrow

Prijs:
Global English:
2 weken: € 2765
3 weken: € 4150
Mini-MBA: € 3275
Uni-Prep: € 3375
1 week op aanvraag voor 31 juli

Extra opties:
Tour Harry Potter studio € 165
Londen musical € 165

Foto’s Summer School Folkestone

Earlscliffe Folkestone