Summer School Hastings

8 – 11 & 12-14 & 15-17 jaar

Summer School Hastings

8 – 11, 12-14, 15-17 jaar

Waarom deze Summer School?

De Summer School in Hastings behoort al jaren tot de beste Summer Schools van Engeland. Het is genaamd Buckswood Overseas Summer School, ofwel BOSS. Vele jongeren van over de hele wereld komen er elk jaar weer terug. De school ligt in Guestling, een klein dorp op het platteland met 1300 inwoners. Het is vlakbij Hastings, aan de zuidkust van Engeland, op korte afstand van Londen en Brighton. De Summer School is uitstekend georganiseerd en begeleid.

Op de groene campus zijn naast de klaslokalen, een binnenzwembad, voetbalveld, stallen met paarden, tennisbanen, sporthal, bbq-plaats en lounges. Maaltijden worden geserveerd in de gezellige eetzaal. Je slaapt in een van de zes huizen. De indeling wordt gemaakt op basis van geslacht en leeftijd. Elk huis heeft haar eigen House Tutor als begeleider. Er wordt geprobeerd in elk huis een familiaire band te creëren tussen de jongeren. Ook door tijdens de activiteiten wedstrijden tussen de huizen onderling te doen. Je verblijft in een 2-persoonskamer met een internationale jongere. Een 1-persoonskamer is op aanvraag.

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma bestaat uit 20 Engelse lessen welke ’s morgens worden gegeven. In de middag zijn er, naast projectlessen, activiteiten met veel fun! Dit zijn sportieve of creatieve activiteiten of muziek, drama en theater. Ook ’s avonds zijn er activiteiten als muziek, shows of challenges. Op woensdag ga je de hele dag op excursie naar Londen, met elke week andere bezienswaardigheden. Op zondag ga je ook de hele dag op excursie en dinsdag en zaterdag is er een middagexcursie. Dit kan zijn naar Brighton, Hastings, Canterbury of het pretpark Chessington of Thorpe.

Het is mogelijk om extra sportieve lessen bij te boeken, als voetbal, paardrijden, tennis, dansen en golf. Deze worden op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag gegeven door een professional. De sportieve lessen zijn in plaats van een activiteit.

Wat is inbegrepen bij deze Summer School?

– 20 lessen (20 uur) Engelse les per week
– Test, lesmateriaal en certificaat
– Verblijf op de campus met jongeren van hetzelfde geslacht.
– Gedeelde badkamer en toilet
– Volpension
– Begeleiding
– Een vol programma van middag- en avondactiviteiten
– Twee hele dagen en twee halve dagen excursie per week incl. entreegelden
– Wekelijkse wasservice
– BOSS t-shirt en bidon

Voorbeeldprogramma
Activiteitenprogramma

Startdata 2022:
26 juni
3, 10, 17, 24 en 31 juli
7 augustus

Aankomst/vertrek:
Zondag/ zaterdag
Transfer op aanvraag mogelijk vanaf Londen Gatwick/ Heathrow/ treinstation Ashford Int.

Prijs:
2 weken: € 2280
3 weken: € 3420
1 week op aanvraag € 1140

Extra opties:
Voetbal/ tennis/ dansen (3×2 uur): € 280 per week
Paardrijden (3×1 uur): € 210 week
Golf (3×1,5 uur): € 335 per week

Foto’s Summer School Hastings

Buckswood Hastings