Summer School Hastings

8 – 17 jaar

Summer School Hastings

8 – 17 jaar

Waarom deze Summer School?

De Summer School in Hastings heet Buckswood Overseas Summer School, ofwel BOSS. Het is een groot feest om hier aan deel te nemen. Vele jongeren komen er elk jaar weer terug. De deelnemers hebben veel verschillende nationaliteiten. De school ligt in Guestling, een dorp met 1300 inwoners en een veilige plek. Het is vlakbij Hastings, aan de zuidkust van Engeland, op korte afstand van Londen en Brighton.

Op de campus zijn naast de klaslokalen, een binnenzwembad, voetbalveld, stallen, tennisbanen, sporthal, bbq-plaats en lounges. Maaltijden worden geserveerd in de gezellige eetzaal. Er zijn zeven huizen waar de jongeren slapen. Ze worden op leeftijd ingedeeld en elk huis heeft haar eigen House Tutor als eerste aanspreekpunt. Er wordt geprobeerd in elk huis een familiaire band te creëren. Ook door tijdens de activiteiten wedstrijden tussen de huizen onderling te doen. Er zijn 1-, 2-, 3- en 4-persoonskamers.

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma bestaat uit 20 Engelse lessen welke ‘s morgens worden gegeven. In de middag zijn er activiteiten met veel fun! Dit zijn sportieve of creatieve activiteiten of muziek, drama en theater. Ook ‘s avonds zijn er activiteiten als muziek, shows of challenges. Op woensdag en zondag ga je de hele dag op excursie. Dinsdag en zaterdag ga je een halve dag op excursie. Dit kan zijn naar Londen, Brighton of Windsor of het pretpark Chessington of Thorpe.

Wat is inbegrepen bij deze Summer School?

– 20 lessen (20 uur) Engelse les per week
– Test, lesmateriaal en certificaat
– Verblijf op de campus met jongeren van hetzelfde geslacht.
– Gedeelde badkamer en toilet
– Volpension
– Begeleiding
– Een vol programma van middag- en avondactiviteiten
– Twee hele dagen en twee halve dagen excursie per week
– BOSS t-shirt en bidon

Voorbeeldprogramma
Standaard programma 20 lessen

Startdata 2020:
28 juni
5, 12, 19 en 26 juli
2 augustus

Aankomst/vertrek:
Zondag/ zaterdag
Transfer op aanvraag mogelijk vanaf Londen Gatwick/ Heathrow/ Ashford Int.

Prijs:
2 weken: €
3 weken: €

Extra opties:
Voetbal/ tennis/ paardrijden/ golf/ dansen/ academisch Engels: € 40 per uur

Foto’s Summer School Hastings

Buckswood Hastings