Summer School Londen

12 – 17 jaar

Summer School Londen

12 – 17 jaar

Waarom deze Summer School?

De Summer School in Londen vindt plaats op Whitelands College van de Roehampton University. De campus ligt in het zuidwesten van Londen aan het prachtige Richmond Park, in een veilige en groene wijk in zone 3. Het centrum van Richmond is op loopafstand en het is op 35 minuten reizen met de metro van hartje Londen.

De campus heeft ruime klaslokalen, sportvelden en een kantine waar je uitkijkt op Richmond Park. Je verblijft op de campus in een eenpersoonskamer met eigen badkamer. Er kunnen maximaal 60 jongeren deelnemen, wat zorgt voor goede persoonlijke begeleiding.

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma bestaat uit 20 lessen (15 uren) communicatieve Engelse lessen, vanaf niveau A2. Daarnaast kies je een thema: ‘Discover London’, ‘Fashion, Art & Design’ of ‘Sports Fan’. Je krijgt workshops in het gekozen thema en bezoekt gerelateerde bezienswaardigheden. Kies je bijvoorbeeld Discover Londen, dan bezoek je de London Eye of het British Museum. Kies je voor Sports Fan, dan bezoek je het Wembley Stadion of krijg je een tour door Wimbledon tennisstadion. Kies je Fashion, Art en Design, dan bezoek je Harrods of ga je naar Somerset House. Het programma voor 2020 zie je aan de rechterkant. 

Doordeweeks is er ook een hele dagexcursie naar een andere stad, als Brighton, Cambridge of Oxford. Na het diner ‘s avonds zijn er activiteiten als Engelse film kijken, quiz avond, Westminster avondwandeling, pizza avond, welkomst/ afscheidsfeest. Jongeren van 16 en 17 jaar mogen in kleine groepjes, met toestemming van de ouders, van de campus af, tussen het diner en de avondactiviteit.

Wat is inbegrepen bij deze Summer School?

– 20 lessen (15 uur) plus 4 workshops
– Test, lesmateriaal en certificaat
– Verblijf op de campus in een eenpersoonskamer met eigen badkamer
– Volpension, geserveerd in de kantine op de campus (lunchpakket op excursie)
– Begeleiding
– Een vol programma van middag- en avondactiviteiten
– Excursies

Voorbeeldprogramma
Programma 2020

Startdata 2021:
27 juni
4, 11, 18 en 25 juli
1 augustus

Aankomst/vertrek:
Zondag/ zaterdag
Transfer inbegrepen vanaf Londen Heathrow

Prijs:
1 week: € 1265
2 weken: € 2330
3 weken: € 3390

Foto’s Summer School Londen

Whitelands College