Summer School Londen

14 – 17 jaar

Summer School Londen

13 – 17 jaar

Waarom deze Summer School?

De Summer School vindt plaats op de Richmond American International University in Londen en staat in het teken van London Discovery. De geweldige campus bestaat uit 19-eeuwse gebouwen met tuinen bovenop Richmond Hill. Dit is een rustig en aantrekkelijk deel van Londen waar vele ‘rich and famous’ hun huis hebben. Het ligt op 10 minuten lopen van Richmond en 25 minuten reizen van centraal Londen.

Alles is aanwezig op de campus. Klaslokalen, accommodatie, alsook een gemeenschappelijke ruimte om te relaxen, met een tafeltennistafel en biljard. Ook is er een computerlokaal en gratis Wifi/ internet. Het verblijf is ook op de campus in een 1- of 2-persoonskamer met een internationale leeftijdsgenoot.

Hoe ziet het programma eruit?

Zowel tijdens de lessen als de activiteiten leer je meer over Londen en ontdek je deze geweldige wereldstad. Je kunt kiezen uit 20 lessen of 28 lessen per week (1 les = 45 minuten). De 8 extra lessen bestaan of uit Engelse vaardigheden of uit Academisch Engels. Dit is afhankelijk van je huidige niveau van het Engels. Academische Engels bereid je voor op je toekomstige examens of studie. Je leert dan presentaties voor te bereiden en uit te voeren, onderzoek te doen en essays te schrijven. Na de lessen worden er leuke activiteiten georganiseerd, als roeien op de Thames, bezoek aan het museum, tour door Richmond. ‘s Avonds is er een disco, ‘games night’ of ‘Sherlock Holmes murder mystery evening’. Ook zijn er excursies naar Central London, Thorpe Park of Windsor Castle. Zo ontdek je Londen en verbeter je je Engels!

Wat is inbegrepen bij deze Summer School?

– 20 lessen (15 uur) of 28 lessen (21 uur) Engelse les per week
– Test, lesmateriaal en certificaat
– Verblijf op de campus in een 1- of 2-persoonskamer met een student van hetzelfde geslacht.
– Gedeelde badkamer en toilet
– Volpension, geserveerd in de eetzaal op de campus (lunchpakket op excursie)
– Begeleiding
– Een vol programma van middag- en avondactiviteiten
– Een hele dagexcursie en een halve dagexcursie per week

Startdata 2020:
21, 28 juni
5, 12, 19 en 26 juli

Aankomst/vertrek:
Zondag/ zondag
Londen Stansted/ Heathrow
Transfer € 70,- retour

Prijs:
1 week: € 1375
2 weken: € 2250

Foto’s Summer School Londen

Richmond University