Summer School Londen

13 – 17 & 16 – 25 jaar

Summer School Londen

13-17 & 16-25 jaar

Waarom deze Summer School?

De Summer School in Londen vindt plaats op de South Bank University, midden in het centrum van Londen. Het is maar 20 minuten lopen naar London Eye en de Big Ben. Het programma is ideaal voor jongeren die hartje Londen willen verblijven en de stad willen ontdekken.

Het schoolgebouw heeft ruime klaslokalen, een sporthal en een kantine. De residenties waar je verblijft zijn op 5 minuten lopen. Je overnacht in een eenpersoonskamer met eigen badkamer. Per 5 tot 8 kamers is er een gezamenlijke ruimte/ keuken. Je kunt hier niet koken, maar wel gebruik maken van de faciliteiten als koelkast/ magnetron.

Hoe ziet het programma eruit?

Er zijn twee programma’s mogelijk:
Summer school voor 13 t/m 17 jaar. Je krijgt 20 lessen Engels per week, dat uitkomt op 15 uren. Daarnaast ga je elke dag naar een bezienswaardigheid in de stad als Covent Gardes, London Eye, Westminster, Madame Tussaud en zijn er elke avond activiteiten. Op maandag en woensdag is er de hele dag een excursie inbegrepen in en om Londen, bijv. Windsor Castle, Notting Hill, Brighton of Cambridge. Volpension is inbegrepen.
Discover Londen voor 16 t/m 25 jaar. Ook bij dit programma krijg je 20 lessen Engels per week, dat uitkomt op 15 uren. De lessen focussen op de Briste cultuur en met name de geschiedenis, cultuur en economie van Londen. Bij dit programma heb je veel vrije tijd om Londen te ontdekken. Er is een ov-kaart voor zone 1 en 2 inbegrepen. Elke maandag is er een hele dagexcursie inbegrepen en er zijn 3 avondactiviteiten per week. Er worden ter plaatse tegen betaling extra excursies aangeboden. Halfpension, ofwel ontbijt en diner, zijn inbegrepen. De 16-17-jarigen zullen nog wel deels begeleid worden.

Wat is inbegrepen bij deze Summer School?

– 20 lessen (15 uur) Engels
– Test, lesmateriaal en certificaat
– Verblijf in een eenpersoonskamer met eigen badkamer
– Volpension, geserveerd in de kantine op de campus (lunchpakket op excursie)
– Begeleiding
– Een vol programma van middag- en avondactiviteiten
– Excursies

Startdata 2022
6, 13, 20, 27 juli
3* en 10 augustus*
*ook 1 week mogelijk

Aankomst/vertrek:
Woensdag/ woensdag
Transfer vanaf Londen Heathrow

Prijs:
1 week: € 1250
2 weken: € 2500
3 weken: € 3745
Discover Londen:
1 week: € 1020
2 weken: € 2040
3 weken: € 3055

Foto’s Summer School Londen

South Bank university