Summer School Ludlow

11 – 17 jaar

Summer School Ludlow

11 – 17 jaar

Waarom deze Summer School?

De Summer School in Ludlow biedt een persoonlijk programma in een kleine groep van ongeveer 65 internationale jongeren. De organisatoren zijn uiterst vriendelijke Engelsen die erg betrokken zijn. De Summer School vindt plaats op de 20 hectare campus van Moor Park. Dit ligt aan de rand van Ludlow. Deze idyllische stad aan de rivier heeft mooie boetiekjes, vakwerkhuizen en een kasteel. Aangezien dit de enige Summer School in Ludlow is, maken bewoners graag een praatje met de internationale jongeren.

De schoolcampus heeft uitstekende faciliteiten. Zo zijn er moderne klaslokalen, een ontwerpstudio, een kunstlokaal en drie eetzalen. Hier wordt het vers bereide eten geserveerd. Ook is er een binnenzwembad, zijn er drie tennisbanen, hockey- en voetbalvelden en een 9-hole golfbaan. De 2-6 persoonskamer op de campus deel je met andere jongeren van dezelfde leeftijd.

Hoe ziet het programma eruit?

De kwaliteit van het onderwijs op deze school is hoog en is voor niveau A2 t/m het hoogste niveau C2. Het programma bestaat uit 15 uren Engels per week. Deze lessen zijn ‘s morgens. Daarnaast zijn er 9 uren Specialisme per week, waarbij je kunt kiezen uit:
– Professional sport: les in tennis, hockey, voetbal of golf
– Active: film maken, dans choreografie, drama & theater, kunst, keramiek, coderen, virtual reality, ondernemerschap,
– Academic: Engelse literatuur, voorbereiding universiteit, creatief schrijven
Check in het schema hiernaast welke optie op welke data wordt aangeboden.

Naast het Engels worden er ook 25 uren per week activiteiten verzorgd. Sportieve activiteiten als volleybal, zwemmen, badminton, bubble voetbal en cricket. Maar ook koken, muziekclub, bowlen, paintball. In de avond is er disco, salsa avond, bbq, quiz en kampvuur met marshmallows. Elke week is er een halve en een hele dagexcursie inbegrepen. Dit kan zijn Bath, Liverpool, Birmingham of Londen. Voor de hele dagexcursie heb je keuze uit twee bestemmingen. Extra opties die bij te boeken zijn, zijn een tour door de echte Harry Potter Studio, een dagje pretpark, paardrijden of zeilen.

Wat is inbegrepen bij deze Summer School?

– 15 uren Engels + 9 uren Get Ahead Engels
– Test, lesmateriaal en certificaat
– Verblijf op de campus in een 2 tot 6-persoonskamer met jongeren van hetzelfde geslacht.
– Gedeelde badkamer en toilet
– Volpension, geserveerd in de eetzaal op de campus (lunchpakket op excursie)
– Begeleiding van 1:4
– Een vol programma van activiteiten en excursies
– Transfers retour vanaf Birmingham Airport voor vluchten met aankomst 11.00 – 16.00 en vertrek 12.00 – 17.00

In 2019 ben ik voor een week naar dit summercamp gegaan. Het was een leerzaam kamp waar ik veel heb geleerd zowel op sociaal als Engels vlak. De activiteiten en evenementen zijn goed georganiseerd. De leraren doen erg hun best en zijn gepassioneerd met lesgeven. Iedereen is erg aardig en de omgeving is daar adembenemend mooi. Het is gevestigd in een groot landhuis omringd door landschappen. Dit geeft een rustgevende sfeer. Ze geven daar op een effectieve en leuke manier les, waardoor de lessen elke dag interessant zijn.

Startdata 2021:
10 en 24 juli

Aankomst/vertrek:
Zaterdag/ zaterdag
Transfers inbegrepen

Prijs:
2 weken: € 3045
3 weken: € 4570

Extra opties:
Tour Harry Potter studio: € 100

Foto’s Summer School Ludlow

Moor Park School