Taalcursus Engels Brighton

16 – 25 jaar

Waarom de taalcursus in Brighton?

Brighton is een bruisende badplaats aan de zuidkust van Engeland en wordt ook wel ‘London by the Sea’ genoemd. Het centrum bestaat uit kronkelende straatjes met winkels, trendy restaurants en Engelse pubs. Door de boulevard met het kiezelstrand ben je er altijd in een vakantiestemming. De Summer School waar je een taalcursus Engels volgt, ligt in de populaire wijk rond London Road. In enkele minuten lopen ben je bij de winkels en in 15 minuten lopen op het strand.

Het nieuwe schoolgebouw heeft ruime klaslokalen met de laatste technologie. Tevens is er een bibliotheek, een cafetaria met vers bereid eten en een computerlokaal waar je rustig kunt leren. Er is gratis Wifi in de hele school. Je kunt verblijven in de residentie boven de school (16+), waar je zelfs ontbijt of half pension kunt bijboeken. Hier heb je een 1-persoonskamer met eigen badkamer. Er is een gezamenlijke woonkamer met tv. Het is ook mogelijk om in een gastgezin te verblijven of in de zomer in de universiteitsresidentie (18+).

Hoe ziet de taalcursus eruit?

De taalcursus Engels bestaat uit 20 lessen (9.00-12.30) of 28 lessen per week (9.00-15.00). Een les is 45 minuten. Als je de 8 lessen extra neemt, kies je een speciaal onderwerp als Business & Digital Media, Film & Drama, Email English, English for Work. Ook is het mogelijk om een IELTS cursus of Cambridge cursus voor langere tijd te volgen, waarna een examen volgt.

Naast de lessen organiseert de school ook activiteiten en excursies, zie het voorbeeld hiernaast. Je hebt zelf de vrijheid om ter plekke te bepalen of je meedoet of dat je om zelf op pad gaat met nieuwe vrienden en vriendinnen. In het weekend zijn er tegen betaling excursies, naar bijv. Cambridge, Londen en Oxford.

Wat is inbegrepen bij dit programma?

– 20 lessen (15 uur) of 28 lessen (21 uur) Engelse les per week
– Test, lesmateriaal en certificaat
– Verblijf in een residentie of gastgezin
– Sociale activiteiten

Kenmerken
Leeftijd:
16 t/m 25 jaar

Cursus:
20 lessen p/week of
28 lessen incl. onderwerp naar keuze
IELTS en Cambridge cursus

Startdata 2022:
Elke maandag

Aankomst/vertrek:
Zondag/ zondag
Londen Gatwick/ Heathrow
Transfer op aanvraag

Prijs:
Op aanvraag

Voorbeeldprogramma

Foto’s Summer School Brighton

Kings Brighton