Taalcursus Engels in Brighton

In de bruisende stad aan de kust

Brighton is een gezellige badplaats aan de zuidkust van Engeland en wordt ook wel ‘London by the Sea’ genoemd. Het centrum bestaat uit kronkelende straatjes met winkels, trendy restaurants en Engelse pubs. Door de boulevard met het kiezelstrand ben je er altijd in een vakantiestemming. De Summer School waar je een taalcursus Engels kunt volgen, ligt in de populaire wijk rond London Road.

Het nieuwe schoolgebouw heeft ruime klaslokalen met de laatste technologie. Tevens is er een bibliotheek, een cafetaria met vers bereid eten en een computerlokaal waar je rustig kunt leren. Er is gratis Wifi in de hele school. Je kunt verblijven in de residentie boven de school (16+). Hier heb je een 1-persoonskamer met eigen badkamer. Er is een gezamenlijke woonkamer met tv. Het is ook mogelijk om in een gastgezin te verblijven of in de zomer in de universiteitsresidentie (18+).

De taalcursus Engels bestaat uit 20 lessen (9.00-12.30) of 28 lessen per week (9.00-15.00). Een les is 45 minuten. Als je de 8 lessen extra neemt, kies je een speciaal onderwerp als Business & Digital Media, Film & Drama, Email English, English for Work. Ook is het mogelijk om een IELTS cursus of Cambridge cursus voor langere tijd te volgen, waarna een examen volgt.

Naast de lessen organiseert de school ook activiteiten en excursies. Deze niet vooraf inbegrepen. De studenten hebben zelf de vrijheid om deze ter plekke uit te kiezen en te betalen of om zelf op pad te gaan met nieuwe vrienden en vriendinnen.

Kings Brighton

Kenmerken
Leeftijd:
16 t/m 25 jaar

Cursus:
20 lessen p/week of
28 lessen incl. onderwerp naar keuze
IELTS en Cambridge cursus

Startdata 2019:
Elke maandag

Aankomst/vertrek:
Zondag/ zondag
Londen Gatwick/ Heathrow
Transfer op aanvraag

Prijs:
Op aanvraag

Voorbeeldprogramma

Inbegrepen:
– 20 lessen (15 uur) of 28 lessen (21 uur) Engelse les per week
– Test, lesmateriaal en certificaat
– Verblijf in een residentie of gastgezin
– Twee sociale activiteiten per week