Tenniskamp

10 – 13 en 14 – 17 jaar

Tenniskamp

11 – 17 jaar

Waarom dit tenniskamp?

Het tenniskamp in Engeland is voor alle niveaus en een leuke combinatie van tennistraining, Engels leren en veel fun! Het tenniskamp wordt gehouden op verschillende locaties in Engeland:
– Seaford College (10-13 en 14-16 jaar)
– Oundle School (12-17 jaar)
– Worth School (9-13 en 14-16 jaar)
Alle scholen hebben een campus met goede sportfaciliteiten en uitgestrekte sportvelden. Er zijn klaslokalen, een eetzaal, sporthal en gezamenlijke ruimtes met tafeltennis- en tafelvoetbaltafels. Op Seaford College en Oundle School is er ook een zwembad, waar je op gezette tijden gebruik van kunt maken. Je verblijft in een meerpersoonskamer met andere internationale deelnemers van hetzelfde geslacht. Seaford ligt in Zuid-Engeland in een natuurlijke omgeving. Oundle School ligt in een typisch Engels dorp en Worth School ligt op 25 minuten van Londen Gatwick.

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma Engels & Tennis bestaat uit 3 uur Engelse lessen en 3 uur tennis per weekdag. De Engelse lessen zijn actief en geven je zelfvertrouwen om de taal te spreken. De tennistrainingen zijn voor alle niveaus en worden gegeven door professionals die zelf ervaring hebben op hoog niveau. Er is 1 coach op 6 jongeren. Je wordt technisch, tactisch en fysiek uitgedaagd, op een leuke manier. Zo verbeter je je kracht, oefen je bepaalde slagen en leer je tactisch te spelen. Voor de reeds ervaren tennissers is er een intensievere training, waarbij je nog meer traint op speltactieken en je jezelf kunt analyseren met video-opnames.

Elke avond is er na het diner een activiteit, als een quiz, disco, talentenjacht, casino- of race night. Als je twee weken blijft, ga je op zaterdag en zondag op excursie. Op zaterdag is dit vaak een pretpark als Thorpe Park of Alton Towers. Zondag ga je op een culturele excursie naar bijvoorbeeld Bath, Brighton of Cambridge.

Wat is inbegrepen bij het tenniskamp?

– Engels & Tennis: 15 uur Engels + 15 uur Tennis per week
– Verblijf op de campus in een meerpersoonskamer met internationale jongeren van hetzelfde geslacht
– Gedeelde badkamer en toilet
– Volpension bestaande uit 3 maaltijden per dag in buffetvorm
– Begeleiding en sportcoaching van een professioneel team
– Engels lesmateriaal en certificaat
– Avondactiviteiten (en excursies bij twee weken of meer)
– Exsportise bidon en t-shirt

Startdata 2022:
Seaford: 3, 10, 17, 24, 31 juli en 7* augustus
Oundle: 3, 10, 17 en 24* juli
Worth: 26 juni, 3, 10, 17, 24, 31 juli en 7* augustus
*= alleen 1 week mogelijk

Aankomst/vertrek:
Zondag/ zaterdag
Londen Heathrow/ Gatwick/ Stansted
Transfer € 90 enkele reis

Prijs:
1 week: € 1595
2 weken: € 3195
3 weken: € 4785

Prijzen zijn exclusief vluchten.

Foto’s Tenniskamp Engeland

Seaford College

Oundle School

Worth School