Nike voetbalkamp

8-12 & 13-17 jaar

Nike Voetbalkamp

8-12 & 13-17 jaar

Waarom dit voetbalkamp?

Het Nike voetbalkamp is de ideale combinatie van voetballen en je Engels verbeteren. Het wordt gehouden op Lancing College. Dit prachtige schoolgebouw ligt op een heuvel met uitzicht over zee op 15 minuten van Brighton. De trainingen worden verzorgd door Brighton and Hove Albion Soccer School. Dit is de coaching afdeling van de gelijknamige club die ook aan de English Premier League deelneemt. Er nemen 80-110 internationale jongeren deel aan het voetbalkamp.

Op het terrein van Lancing College liggen 8 voetbalvelden en 3 all-weather velden. Er zijn ook een 25 meter zwembad, een sporthal en een ‘players lounge’. Dit is een gezamenlijke ruimte met tv, tafelvoetbal, een tafeltennistafel en spelcomputer. Er is gratis Wifi en wasmogelijkheid. Je slaapt in een 1, 2 of 3-persoonskamer of slaapzaal, waar je overnacht met andere deelnemers.

Hoe ziet het programma eruit?

Het voetbalkamp bestaat uit een dagdeel Engelse lessen en een dagdeel voetbal. De Engelse lessen zijn gericht op het Engels in de praktijk. Je gaat veel communiceren en bent actief bezig met het Engels. Je werkt ook samen met andere jongeren aan een project.

De voetbaltrainingen zijn voor voetballers op alle niveaus. Er zijn oefeningen voor het verbeteren van technieken en vaardigheden. Daarnaast zijn er conditionele trainingen en leuke activiteiten. Ook krijg je meer tactisch inzicht. In de onderlinge wedstrijden ga je het nieuw geleerde toepassen.

Na het diner ‘s avonds is er een activiteit samen met de andere deelnemers van het golfkamp en tenniskamp. Je gaat bijvoorbeeld bowlen of footgolf of je kunt lekker relaxen in de Players Lounge. Elke week train je een middag met je coaches in het indrukwekkende American Express Elite Football Performance Centre. Daarnaast ga je op woensdag op excursie naar Portsmouth of naar Brighton pier en het Brighton stadion. Als je twee weken blijft, ga je op zaterdag op excursie naar Londen. Hier bezoek je bezienswaardigheden als de Big Ben, Buckingham Palace en de Tower of Londen.

Wat is inbegrepen bij het voetbalkamp?

– Engels & Voetbal: 12,5 uur Engels + 16,5 uur Voetbal per week
– Verblijf op de campus in een 1,2 of 3-persoonskamer of slaapzaal met jongeren van hetzelfde geslacht
– Gedeelde badkamer en toilet
– Volpension bestaande uit 3 maaltijden per dag en avondsnack
– Begeleiding en sportcoaching van een professioneel team
– Nike pakket met een Nike tennis outfit
– Engels lesmateriaal en certificaat
– Een excursie bij 1 week of 3 excursies bij 2 weken

Startdata 2019:
1, 8, 15, 22 en 29 juli
5 en 12* augustus
*= alleen 1 week

Voor meiden en keepers 12-17 jaar:
29/7, 5/8

Aankomst/vertrek:
Maandag/ zondag
Londen Heathrow/ Gatwick
Transfer op aanvraag

Prijs:
1 week: € 1495
2 weken: € 2995

Foto’s Nike Voetbalkamp Engeland

Lancing College