Voetbalkamp

10 – 13 & 14-17 jaar

Voetbalkamp

10 – 13 & 14 – 17 jaar

Waarom dit voetbalkamp?

Het voetbalkamp is de ideale combinatie van voetballen en je Engels verbeteren. Het is voor meiden t/m 16 jaar en jongens t/m 17 jaar. De voetbaltrainingen worden gegeven volgens de Arsenal coachingsmethode: Arsenal Football Development. Zo krijg je de kans om te leren spelen volgens ‘The Arsenal Way’. Het voetbalkamp wordt gehouden op drie locaties in Engeland:
– Seaford College (jongens & meiden 10-13 en 14-16 jaar)
– Oundle School (jongens 14-17 jaar)
– Worth School (jongens 10-13 en 14-16 jaar)

Alle scholen hebben een campus met goede sportfaciliteiten en uitgestrekte sportvelden. Er zijn klaslokalen, een eetzaal, sporthal en gezamenlijke ruimtes met tafeltennis- en tafelvoetbaltafels. Op Seaford College en Oundle School is er ook een zwembad, waar je op gezette tijden gebruik van kunt maken. Er is gratis Wifi en wasmogelijkheid. Je slaapt in een meerpersoonskamer, waar je overnacht met andere internationale deelnemers van hetzelfde geslacht. Seaford ligt in Zuid-Engeland in een landelijke omgeving. Oundle School bevindt in het typisch Engelse dorp Oundle, gelegen boven Cambridge. Worth School ligt op 25 minuten van Londen Gatwick.

Hoe ziet het programma eruit?

Het voetbalkamp bestaat uit 3 uur Engelse lessen en 3 uur voetbaltraining per dag. De Engelse lessen zijn gericht op het Engels in de praktijk. Je gaat veel communiceren en bent actief bezig in de klas met het Engels.

De voetbaltrainingen worden gegeven door coaches van Arsenal Football Development en zijn voor beginners t/m gevorderden. De indeling is dan ook op niveau en jongens en meiden voetballen met en door elkaar. Er zijn oefeningen voor het verbeteren van technieken en vaardigheden, als dribbelen, omdraaien, de bal afgeven/ ontvangen en verdedigen. Daarnaast zijn er conditionele trainingen en leuke activiteiten. Ook krijg je meer tactisch inzicht. In de onderlinge wedstrijden ga je het nieuw geleerde toepassen.

Na het diner ’s avonds is er dagelijks een activiteit samen met de deelnemers aan de andere sportkampen, als een quiz, disco of filmavond. Als je twee weken blijft, ga je op zaterdag naar het Emirates Stadion, de thuisbasis van Arsenal. Op zondag ga je op een culturele excursie naar een stad als Bath, Cambridge of Oxford.

Wat is inbegrepen bij het voetbalkamp?

– Engels & Voetbal: 15 uur Engels + 15 uur Voetbal per week
– Verblijf op de campus in een meerpersoonskamer met jongeren van hetzelfde geslacht
– Gedeelde badkamer en toilet
– Volpension bestaande uit 3 maaltijden per dag in buffetvorm
– Begeleiding en sportcoaching van een professioneel team
– Engels lesmateriaal en certificaat
– Avondactiviteiten (en excursies bij 2 weken of langer, o.a. naar het Emirates Stadion, de thuisbasis van Arsenal)
– Arsenal Football Development bidon en t-shirt

Startdata 2022:
Seaford: 3, 10, 17, 24, 31 juli en 7* augustus
Oundle: 3, 10, 17 en 24* juli
Worth: 26 juni, 3, 10, 17, 24, 31 juli en 7* augustus
*= alleen 1 week mogelijk

Aankomst/vertrek:
Zondag/ zaterdag
Londen Heathrow/ Gatwick/ Stansted
Transfer € 90 enkele reis

Prijs:
1 week: € 1595
2 weken: € 3195
3 weken: € 4785

Prijzen zijn exclusief vluchten.

Foto’s Voetbalkamp Engeland

Seaford College

Oundle School

Worth School