Summer School Malta

10 – 13 & 14-16 jaar

Summer School Malta

10 – 13 & 14-16 jaar

Waarom deze Summer School op Malta?

De Summer School op Malta is een geweldige combinatie van zon, zee, strand en je Engels verbeteren. Malta is een zonnig eiland aan de voet van Italië en was vroeger een Engelse kolonie. De school ligt in St Paul’s Bay, een pittoresk stadje in het noordoosten van Malta. Je loopt in enkele minuten naar het strand.

Deze kleine school is ideaal voor jongeren, want het schoolteam heeft veel persoonlijke aandacht voor de leerlingen. Het schoolgebouw is modern met 15 klaslokalen met airco, studentenlounge, gratis gebruik van computers, Wifi. Je verblijft in de residentie. Dit is een 4* hotel met een klein binnen en buitenzwembad en 24-uurs receptie. Je verblijft in een 3-persoonskamer met andere internationale jongeren, met airco, gratis kluisje en badkamer. Je word met de bus van/ naar school gebracht. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een gastgezin. Je hebt ontbijt en diner bij het gastgezin en lunch op school. Ook dan word je met de bus van/ naar school gebracht.

Hoe ziet het programma eruit?

Je volgt 20 lessen Engels per week (1 les = 45 minuten). Deze vinden ‘s middags plaats, omdat het in de ochtend nog wat aangenamer is om op pad te gaan. Daarbij kun je ook lessen windsurfen of zeilen bijboeken, dan krijg je 3 lessen van elk 120 minuten per week. Als je niet kunt kiezen, kun je ook een mix van 6 lessen per twee weken volgen (2x windsurfen, zeilen en kayaken). ‘s Morgens zijn er leuke activiteiten en excursies. Je gaat naar het Splash & Fun waterpark, naar het Aquarium, het museum, shoppen in Sliema, tour door Valetta, met de boot naat Comino eiland en nog veel meer. ‘s Avonds ga je samen bbq-en, is er een karaoke, sportavond of feest. Kortom, het wordt een geweldige zomer!

Wat is inbegrepen bij deze Summer School?

– 20 lessen (15 uur) Engelse les per week
– Test, lesmateriaal en certificaat
– Verblijf in de residentie (of in een gastgezin)
– Gedeelde badkamer en toilet
– Volpension, geserveerd in het restaurant van de residentie
– Begeleiding
– Een vol programma van middag- en avondactiviteiten

Prijzen zijn exclusief vluchten. Je kunt deze na bevestiging zelf boeken bij Air Malta.

Onze zoon was erg enthousiast. Hij had Italiaanse en Noorse vrienden, die allemaal nog een week bleven. Dus hij vond het erg jammer niet nog een week te mogen blijven. Nou, dat lijkt me heel positief. Over de uitstapjes was hij heel positief, net als over de lessen. Niet te vergelijken met de les Engels op school. Betere leraren, betere methodes. Vandaag ging hij meteen een Engels boek lezen. Dankjewel voor alle goede zorgen en de organisatie.

Startdata 2022:
Tussen 11 juni en 28 augustus
Let op: 29 juni en 15 augustus is er een feestdag en zijn er geen lessen.

Aankomst/ vertrek:
Zaterdag/ zaterdag of
zondag/ zondag
Transfer retour inbegrepen

Prijs:
1 week : € 855
2 weken: € 1585
3 weken: € 2365

Foto’s Summer School Malta

BELS Malta