Summer School Malta

14-17 jaar

Summer School Malta

14-17 jaar

Waarom Summer School Sprachcaffe Malta?

De Summer School Sprachcaffe Malta heeft een geweldige campus met mooi zwembad, waar je verblijft en Engelse lessen krijgt. Het is gelegen in St. Julian’s, op loopafstand van het strand. In de zomer nemen er meer dan 300 internationale jongeren deel aan het programma. De ideale plek om Engels te leren in de zon.

Dit grote historische schoolgebouw heeft klaslokalen, een restaurant met terras, grote tuin met zitjes, zwembad met ligbedden en beachvolleybalveld. Bovendien is er een 24-uurs receptie, tv-lounge, games room en Wifi in de algemene ruimtes. Je verblijft op de campus in een 5-7 persoonskamer, of tegen een toeslag in een 2- of 3-persoonskamer. Hier kun je met een vriend/ vriendin verblijven of je wordt ingedeeld met andere internationale deelnemer(s). Je deelt de badkamer met je kamergenoten. De school streeft ernaar om deelnemers van ongeveer dezelfde leeftijd en verschillende nationaliteiten op een kamer in te delen. Alles is erop gericht je Engels te verbeteren!

Hoe ziet het programma eruit?

Het standaard programma bestaat uit 20 Engelse lessen per week (1 les = 45 minuten). Dit houdt in dat je van 9.00 tot 12.30 les krijgt. Het is ook mogelijk om tegen een toeslag een intensief programma te volgen, dan heb je na de lunch ook nog lessen van 13.00 – 14.30. In de middag zijn er leuke activiteiten op de campus als beachvolleybal, voetbal, zumba of activiteiten bij het zwembad. Gedurende de vrije middagen/ avonden kun je lekker zelf met je nieuwe vrienden (bij het zwembad) relaxen of tegen een kleine vergoeding deelnemen aan extra activiteiten. ‘s Avonds is er een welkomstfeest, bbq, karaoke, feest of disco op de campus.

Als je twee weken blijft, ga je in het weekend een hele dag op excursie, bijvoorbeeld boottocht naar de Blue Lagoon of naar Gozo. Ook zijn er twee halve dagexcursies inbegrepen, als een bezoek aan Valletta of shoppen in Sliema. Let op dat bij een 1-weekse reis de dagexcursie in het weekend vervalt en er slechts één halve dagexcursie inbegrepen is.

Wat is inbegrepen bij deze Summer School?

– 20 lessen (15 uur) of intensief 30 lessen (22,5 uur) Engels per week
– Test, lesmateriaal en certificaat
– Verblijf op de campus
– Gedeelde badkamer en toilet
– Volpension, geserveerd in het restaurant op de campus
– Begeleiding
– Een aantal middag- en avondactiviteiten
– Transfer retour

Prijzen zijn exclusief vluchten. Je kunt deze na bevestiging zelf boeken.

Voorbeeldprogramma
Activiteitenprogramma

Startdata 2022:
24 april en 1 mei
5, 12, 19 en 26 juni
3, 10, 17, 24 en 31 juli
7, 14, 21, 28 augustus
9, 16, 23, 30 oktober

Aankomst/ vertrek:
Zondag/ zaterdag
Transfer retour inbegrepen

Prijs:
1 week : € 710
2 weken: € 1380
3 weken: € 2050

Vol excursie programma: € 65 per week
Toeslag 3-pers.kamer:
€ 30 per week
Toeslag 2-pers.kamer:
€ 70 per week
Toeslag intensief € 40 per week

 

 

 

Foto’s Summer School Malta

Sprachcaffe Malta