Inschrijven

Leuk dat je je wilt inschrijven voor een Summer School! Hiernaast lees je stap voor stap hoe het in zijn werk gaat. De inschrijving is exclusief vluchten en verzekeringen. Prijzen zijn in euro en staan op de betreffende pagina van de Summer School vermeld. Aanvullend wordt er 45 euro inschrijfkosten in rekening gebracht. Als je eerst nog vragen hebt over een Summer School, neem dan contact op.

Inschrijfformulier

5 + 12 =

Stap voor stap

Stap 1
Vul het inschrijfformulier zo compleet mogelijk in en druk op inschrijven. Hiermee ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Stap 2
Vervolgens check ik de beschikbaarheid bij de school in het buitenland. Als de door jou gekozen Summer School beschikbaar is, maak ik de inschrijving direct definitief. Als er geen plek meer is, neem ik contact met je voor andere mogelijkheden.

Stap 3
Je ontvangt per e-mail de bevestiging en factuur en kunt de aanbetaling overmaken. Tevens kun je nu zelf het vervoer/ vluchten gaan regelen. Als je transfers wilt bijboeken/ hebt bijgeboekt, ontvang ik graag de vluchtgegevens.

Stap 4
Uiterlijk 6 weken voor vertrek maak je het restant bedrag over. Je ontvangt hiervoor geen separate herinnering.

Stap 5
Uiterlijk 2 weken voor vertrek ontvang je de reisbescheiden met de laatste praktische informatie. Zo kun je je goed voorbereiden.

Stap 6
Dan ga je op reis! Je maakt internationale vrienden, verbetert je taalvaardigheden en hebt een geweldige zomer!