Over de scholen in het buitenlandBritish Council

Summer Schools Abroad bemiddelt voor gerenommeerde scholen in het buitenland. Deze taalscholen verzorgen onderwijs voor buitenlandse jongeren, waarbij zij hen op een professionele en aansprekende manier de taal te leren. De scholen zijn geaccrediteerd en hebben vele jaren ervaring. Hieronder tref je de taalscholen aan met hun programma’s. Mocht je meer willen weten over een ander programma dat niet op de website staat, informeer ik je er ook graag over.

Studio Cambridge

In Cambridge, de studentenstad van Engeland, vind je de privé-school Studio Cambridge. Ze verzorgen al 63 jaar Engels onderwijs, met als doel studenten een effectieve en aansprekende studie ervaring in Engeland te bieden. In hun eigen schoolgebouw geven zij Engelse lessen aan volwassenen (16+). Daarnaast organiseren ze al 50 jaar lang Summer Schools voor jongeren in samenwerking met andere scholen, colleges en universiteiten in verschillende Engelse steden. Naast de Summer School Cambridge op het Ridley Hall College kun je ook Intensief Engels volgen op het Lucy Cavendish College in Cambridge. De Summer School Londen wordt gehouden in het prachtige gebouw van de Richmond University. Engels en fun met bijv. dansen kun je volgen in Reading. De school heeft een uitstekende reputatie en is geaccrediteerd door de British Council. Ze zijn tevens lid van English UK, Education UK, IALC, IELTS en de University of Cambridge English Assessment.

Studio Cambridge scholen in het buitenland

King’s Education

Sinds 1957 verzorgt King’s Education onderwijs voor studenten van over de hele wereld. Ze willen hen helpen persoonlijk te groeien en het hoogst haalbare resultaat te behalen. Zij zijn uitgegroeid tot een onderwijsgroep met locaties in Engeland en Amerika. Zo bieden zij Engels onderwijs voor volwassenen en jongeren in Bath, Bournemouth, Oxford, Londen, Brighton, Brighton Varley Park maar ook in Los Angeles, New York en Boston. Mocht je naar één van deze andere locaties willen gaan, kan ik dat ook voor je organiseren. De scholen in Engeland zijn geaccrediteerd door de British Council en zijn lid van English UK. De scholen in Amerika zijn geaccrediteerd door ACCET.

Bede’s

Bede’s Summer School bestaat al meer dan 25 jaar en richt zich op jongeren tussen 6 en 19 jaar. Zij willen hen een onvergetelijke sociale en culturele ervaring bieden, waarbij zij hun taalvaardigheden ontwikkelen. Deelnemers komen vanuit vele verschillende landen naar de 7 zomerscholen, waaronder Lancing College in Brighton en de  universiteitscampus in Brighton. De programma’s zijn academisch of Bede's Summer Schoolrecreatief en sportief. In Brighton wordt er volgens de CLIL methode gewerkt, waarbij het Engels verbeterd wordt door vakken te volgen als science en technology. BEde’s Summer School is geaccrediteerd door de British Council en is lid van Quality English en English UK.

BOSS

BOSS staat voor Buckswood Overseas Summer School. Deze Summer School in Hastings is gestart in 2011 en regelmatig uitgeroepen tot beste Summer School van de UK. Het wordt georganiseerd en gehouden op Buckswood School, een Britse boarding school. Deelnemers komen vanuit verschillende landen en velen keren elk jaar weer terug. Het programma is erg sociaal en kinderen maken vele nieuwe vrienden en vriendinnen. BOSS is geaccrediteerd door de British Council en is lid van English UK en een geregistreerd centrum bij Language Cert en Trinity Londen.

Centre Méditerranéen d’Etudes Francaises CMEFCMEF

CMEF is een internationale taalschool aan de Franse Riviera en bestaat al meer dan 50 jaar. De gesloten groene campus ligt op een heuvel met prachtig uitzicht en is uitermate geschikt voor jongeren. In de zomer kun je er het programma Frans volgen en is er in augustus een internationale Summer School voor musici. Buiten het hoogseizoen worden er vele schoolreizen gehouden. De school is geaccrediteerd door Qualité FLE van het Franse Ministerie van Educatie en is een examencentrum voor DELF.

BELS MaltaBELS Malta Engels

Op Malta vind je de taalschool BELS die al sinds 1997 Engelse taallessen geeft. De eigenaresse kiest ervoor klein te blijven en zo met het schoolteam haar leerlingen persoonlijke aandacht te kunnen geven. BELS heeft een school op Malta en op Gozo. Volwassenen kunnen er het hele jaar Engels leren. Voor jongeren is er in de zomer op Malta Engels onderwijs. De scholen zijn geaccrediteerd door Feltom, ALTO en IALC.