Studiereis Engeland

16 – 19 jaar

Studiereis Engeland

16 – 19 jaar

Waarom deze studiereis door Engeland?

Hou je van reizen en wil jij het studentenleven aan een Engelse universiteit ontdekken? Ga dan mee tijdens deze unieke 14-daagse studiereis door Engeland, waar je maar liefst 6 steden en universiteiten ontdekt. Zo bezoek je Londen, Cambridge, York, Manchester, Bath en Oxford. In elke stad verblijf je twee nachten en krijg je rondleidingen en Engelse lessen op de universiteit. Je reist samen met internationale deelnemers, Engelse begeleiders en leraren van de organisatie Bede’s. Om deel te nemen, dien je minimaal B1 niveau van het Engels te hebben.

Hoe ziet het programma eruit?

Elke morgen krijg je 3 Engelse lessen van een leraar in een klaslokaal of theaterzaal van de universiteit. De academische lessen focussen op taalvaardigheden die nodig zijn om te gaan studeren, zoals communiceren, debatteren en presenteren. Ook zijn er sessies over essays schrijven en seminars houden. De onderwerpen zijn van deze tijd en relevant voor jong volwassenen. Ter voorbereiding op de rondleidingen in de middag, bespreek je in de klas eerst de geschiedenis en de hoogtepunten van de steden en universiteiten.

In de middag ga je op ontdekkingstocht door de stad. Je bezoekt de hoogtepunten van de stad middels een leuke en interessante rondleiding van een lokale inwoner. Zo bezoek je historisch Cambridge en Oxford, maar ook Old Trafford, het thuisstadion van Manchester United. Tevens worden er activiteiten georganiseerd om te relaxen met je nieuwe vrienden. Je gaat bijvoorbeeld naar het theater, de bioscoop, uit eten of een boottocht. Er is ook vrije tijd om bijvoorbeeld te shoppen of in een groepje de stad in te gaan. Als je tussen de 16/17 jaar bent, wordt je begeleid. Studenten van 18/ 19 jaar mogen ook zelf op pad gaan. Je verblijf in elke stad op de universiteit, in een eenpersoonskamer. Zo proef je alvast van het studentenleven.

Data 2022:
Dit programma is uitgesteld naar 2022.

Aankomst/vertrek:
Zondag/ zaterdag
Transfers inbegrepen vanaf Londen Heathrow/ Gatwick

Prijs:
2 weken: € 3610

Studiereis Engeland Londen
Studietour

Wat is inbegrepen in de studiereis Engeland?

– 15 uren Academische Engelse lessen per week
– Ongeveer 6 uren workshops per week
– Test, lesmateriaal en certificaat
– Verblijf op universiteitscampus in een eenpersoonskamer met badkamer
– Volpension
– Begeleiding
– Een vol programma van middagexcursies en avondactiviteiten
– Transport per bus met airconditioning