Door de Corona maatregelen zijn veel Summer Schools voor de zomer van 2020 afgelast. Check hieronder naar welke Summer Schools je WEL kunt gaan.

 

Summer School op Malta

Vanaf 15 juli is het weer mogelijk naar de Summer School Malta te reizen. Engels leren in de zon in combinatie met vele leuke activiteiten. De school ligt op loopafstand van het strand. Je verblijft met de andere internationale jongeren in een hotel met zwembad en wordt met de schoolbus naar school gebracht/ gehaald.

Summer School in België

Op een geweldige locatie, midden in de Ardennen, ligt hét taalinstituut van België, genaamd Ceran. Zij organiseren een Summer School voor jongeren van 12 t/m 17 jaar. Je kunt kiezen voor een intensief Engels, Frans of Nederlands programma. Het verblijf is op de campus in Spa op basis van volpension met internationale jongeren. In de middag en avond zijn er sportieve en sociale activiteiten. Lees meer over de Summer School in België

Summer School in Zwitserland

Zwitserland is nu de ideale plek voor een Summer School, door haar frisse buitenlucht en goede bereikbaarheid. Aan de Summer Schools nemen ook veel Zwitserse jongeren deel, die verschillende talen spreken. Er zijn meerdere Summer Schools in Zwitserland, waar je Engels, Frans of Duits kunt leren:
Schwartzsee
– Engelse/ Duitse/ Franse Summer School, met ’s morgens lessen en in de middag veel buitenactiviteiten. Voor 13 t/m 17 jaar.
Liddes
– Outdoor kamp met veel buitenactiviteiten, verblijf in een Zwitsers chalet, waar je ook de Engelse, Franse of Duitse lessen krijgt.
– Voetbalkamp, met ’s morgens Engels/ Frans/ Duitse lessen en in de middag voetbaltraining
Porrentruy
– Een Elite Academische Summer School, waar je Engelse vakken kunt volgen, als art, biology, chemistry, essay writing, physics, presentations & interviews. Voor 12-14 jaar of 15-17 jaar. Plek voor maar 24 jongeren.
Neem graag contact op, dan ik stuur je de informatie toe.

Summer School La Rochelle in Frankrijk

Leer Frans tijdens deze Summer School aan de westkust van Frankrijk in La Rochelle. ’s Morgens heb je Franse lessen met andere internationale jongeren van 12 t/m 17 jaar. ’s Middags zijn er leuke activiteiten die vaak op het strand plaatsvinden. Ook is het mogelijk om te zeilen. Er zijn ook cursussen voor volwassenen en je kunt ook met een familie komen. Lees meer over de Summer School in La Rochelle.

Summer Schools 2020 in Spanje

Wil jij Spaans leren? Ga dan naar een van de Summer Schools in Spanje. Er zijn programma’s voor 13-17 jaar en voor volwassenen.
Alicante: een bruisende studentenstad aan zee
Cadiz: typisch Spaans stadje, bekend om haar prachtige stranden en surfmogelijkheden
Valencia: de perfecte combinatie van de grote stad en het strand

Taalschool in Cambridge

De Taalschool in Cambridge voor 16-25 jaar opent haar deuren weer vanaf 7 september 2020. Voor een korte of lange taalcursus Engels kun je er terecht in deze geweldige universiteitsstad.

Deze pagina wordt continue aangevuld met nieuwe mogelijkheden. Neem voor advies graag contact op.