Berlijn Zomerkamp

10 – 14 jaar

Berlijn Zomerkamp

10 – 14 jaar

Waarom dit zomerkamp?

Dit zomerkamp wordt gehouden midden in de natuur. De schoolcampus ligt op een perfecte locatie aan een meer bij Berlijn. Er nemen maximaal 120 jongeren deel aan het zomerkamp uit wel 40 verschillende landen. In de middag en avond worden er samen met Duitse jongeren veel activiteiten in en rond het meer gedaan. Twee keer per week is er een excursie naar Berlijn.

De campus heeft 25 klaslokalen, slaapkamers, een eetzaal en een kleine winkel met frisdrank. Daarnaast is er een volleybalveld, basketbalveld en een tafeltennistafel. Er zijn enkele computers voor gezamenlijk gebruik.

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma bestaat uit 15 lessen (1 les = 45 minuten) Duits per week, voor beginners t/m gevorderden. Deze lessen worden ’s morgens gegeven. Na de lunch heb je keus uit veel verschillende activiteiten. Denk hierbij aan zwemmen, dansen, roeien, koken, juwelen ontwerpen, sculpturen bouwen of film produceren. Je kunt ook zeillessen of tennislessen van te voren bijboeken. Je krijgt dan 3 keer per week 90 minuten les in de middag op een andere locatie. Het vervoer is inbegrepen. Ook ’s avonds zijn er leuke activiteiten als bbq aan het meer, disco of olympische spelen. Op woensdagmiddag en zaterdag de hele dag ga je op excursie naar Berlijn. Op zondag ben je vrij om te zwemmen of relaxen met je nieuwe vrienden. Er wordt dan wel een excursie aangeboden naar Sealife, de filmstudios of indoor klimmen. Hiervoor betaal je ter plaatse ongeveer 30 euro.

Wat is inbegrepen bij dit zomerkamp?

– 15 lessen (11 uur) Duitse les per week
– Test, lesmateriaal en certificaat
– Verblijf in een 2 tot 3-persoonskamer met jongeren van hetzelfde geslacht met
gezamenlijke badkamer en toilet
– Volpension, geserveerd in de eetzaal
– Begeleiding
– Een vol programma van middag- en avondactiviteiten
– Een halve dagexcursie op woensdag en hele dagexcursie op zaterdag
– Transfer retour van luchthaven of station op zondag tussen 8.00 – 22.00

Voorbeeldprogramma
Standaard programma 20 lessen

Startdata 2020:
Helaas is deze Summer School in 2020 afgelast.

Aankomst/vertrek:
Zondag/ zondag
Tegel of Schönefeld Airport of station
Transfers inbegrepen

Prijs:
1 week: € 910
2 weken: € 1580
3 weken: € 2320

Optie:
Zeilen of tennis: € 90/wk

Foto’s Berlijn Zomerkamp

Berlijn Young & Fun