Summer School Valencia

14 – 17 jaar en volwassenen vanaf 16

Summer School Valencia

14 – 17 jaar en 18+

Waarom deze Summer School?

De Summer School in Valencia is een heerlijke plek voor een taalvakantie. Valencia heeft een levendig historisch centrum, brede zandstranden, maar ook moderne gebouwen en veel groene parken. Het is derde stad van Spanje en tevens de thuisstad van de paella. Je kunt er dan ook heerlijk eten. De Summer School bevindt zich in het historische centrum, met om de hoek winkels en restaurants. Het prachtige oude gebouw is van binnen in 2018 volledig gemoderniseerd. Er zijn 28 klaslokalen met interactieve whiteboards, natuurlijk daglicht en airconditioning. Er zijn ook studentenlounges, een groot terras, een kantine, gezellige zitjes en een mooie tuin.

Summer School 14 – 17 jaar

De Summer School voor 14-17 jaar is een all-in programma, met lessen, verblijf, activiteiten en excursies. Het programma omvat 20 Spaanse lessen (50 minuten) per week. Deze zijn voor alle niveaus en vooral gericht op communiceren. Zo ben je actief bezig in de lessen. Ze vinden ’s morgens plaats of in een zigzag; de ene dag in de ochtend en de andere dag in de middag. In Spanje gaat alles wat relaxter. De lessen starten op 9.30, de lunch is rond 14.00 en het avondeten rond 21.00. Dat zorgt ervoor dat er in de middag veel activiteiten zijn. Zo ga je een boottocht maken, naar het voetbalstadion, een stadstour door Valencia maken, naar het strand en krijg je een kookworkshop paella. Op zaterdag is er een dagexcursie en ga je bijvoorbeeld naar het meer van Albufera om sportief in en om het water bezig te zijn. Zondag heb je vrij te besteden met je nieuwe vrienden of gastgezin. Het verblijf is in de residentie, in een 1- of 2/ 3/ 4- persoonskamer met een andere deelnemer. Of je kiest voor een gastgezin op max. 25 minuten reizen.

Onze zoon heeft een geweldige tijd gehad. Er was ruimte voor studie en voldoende ruimte voor feesten. Het alcoholbeleid is in Spanje helaas niet heel strikt. Hij vond het ook heel leuk dat uit vele landen deelnemers deze locatie hebben gekozen voor een taalcursus. Hij heeft een goed beeld gekregen van de taal en het land en hoopt volgend jaar een tussenjaar in Spanje te hebben om de taal nog meer eigen te maken.

Prijzen 14-17 jaar

Startdata 2022:
19 en 26 juni
3, 10, 17, 24 en 31 juli
7 en 14 augustus

Aankomst/vertrek:
Zondag/ zaterdag
Valencia Airport
Transfer inbegrepen

Prijs:
Residentie
1 week: € 755
2 weken: € 1390
3 weken: € 2025
Gastgezin op aanvraag

Voorbeeldprogramma

Inbegrepen

– 20 lessen (van 50 minuten) Spaanse les per week
– Test, lesmateriaal en certificaat
– Verblijf in de residentie of een gastgezin op basis van vol pension
– 2- of meer persoonskamer met internationale deelnemer(s) van hetzelfde geslacht
– Gedeelde badkamer en toilet
– Begeleiding
– Middagactiviteiten en een dagexcursie
– Transfers vanaf Valencia Aiport

Taalcursus 16+

Als je 16 jaar of ouder bent, kun je ook kiezen voor een taalcursus op maat. De standaard cursus is 20 Spaanse lessen van 50 minuten per week. De klas bestaat uit max. 10 internationale studenten. Je kunt deze cursus aanvullen met een keuzevak, speciale activiteit of privé-lessen. Keuzevakken zijn Spaanse cultuur, Grammatica, Uitspraak of Zakelijk Spaans (vanaf niveau B1). Speciale activiteiten zijn Zeilen of Spaanse kooklessen. Je krijgt dan 6 lessen per week met maximaal 5 studenten. Bij de standaard cursus zijn ook een city tour en 5 activiteiten naar keuze inbegrepen, als tapas maken, bezoek aan City of Arts, bbq party, fietstour door de stad, paella maken en bezoek Fallas museum.

De school biedt een ruime keus aan accommodatie. Van studentenhuis, tot gastgezin, appartement of residentie in het centrum of op de universiteitscampus. Ik adviseer graag.

Prijzen 16+

Startdata 2022:
Elke maandag
Het hele jaar door

Prijs:
Inschrijving: € 50
20 lessen: € 195 p/wk
Keuzevak 5 lessen: + € 40 p/wk
Privé 5 lessen: + € 175 p/wk

Zeilen 6 lessen: € 90 p/wk
Koken 6 lessen: € 90 p/wk

Accommodatie mogelijk in appartement/ residentie/ gastgezin. Prijzen op aanvraag.

Aankomst/vertrek:
Zondag/ zaterdag
Valencia Airport
Transfer op aanvraag

Inbegrepen

– Spaanse lessen zoals geboekt
– Informatiepakket
– Test, lesmateriaal en certificaat
– Studieadviseur
– Noodnummer 24-uur
– City tour en 5 activiteiten
– Gratis internet op school 

Foto’s Summer School Valencia

IH Espanole Valencia