Werkwijze

Summer Schools Abroad geeft jongeren advies voor het realiseren van een korte educatieve buitenlandervaring. We kunnen samen bespreken welk programma het beste bij je past. Er zijn verschillen in ligging, het aantal deelnemers, het aantal lessen en de hoeveelheid activiteiten en excursies. De prijzen verschillen hierdoor ook. Ik hanteer altijd de prijzen die door de scholen zelf zijn uitgegeven. Ik bemiddel niet voor vluchten en visa, noch voor verzekeringen.

Beschikbaarheid en adviesgesprek

Zie je een programma dat je aanspreekt, neem dan telefonisch of per e-mail contact op om je vragen te stellen of beschikbaarheid te checken. Als je naar aanleiding hiervan de boeking maakt, betaal je 45 euro inschrijfkosten. Je kunt ook een adviesgesprek inplannen. De afspraak vindt in Utrecht plaats op werkdagen en de kosten zijn 75 euro excl. btw. Voor een afspraak na 17.00 zijn de kosten 95 euro excl. btw. Als je vervolgens een boeking maakt, vervallen de inschrijfkosten van 45 euro.

Boeking maken

Ben je enthousiast geworden voor een Summer School en wil je boeken? Ik reserveer graag een plek voor je op de betreffende school en maak het administratief in orde. Je krijgt van mij een factuur en kunt het bedrag overschrijven. Dan begint de voorpret en kun je je gaan voorbereiden op je avontuur!